Inschrijven voor de Nationale Applausdag voor Fietsers

Wat leuk dat je wil deelnemen met je team aan de applausdag! Deze vijfde editie vindt plaats op 2 juni 2023, één dag voor Wereldfietsdag. Het fietsapplaus is een uiting van waardering en tevens een stimulans voor de modal shift die voorbijgaande fietsers maken. Samen zorgen we voor impact! Tussen 7u30 en 8u30 bereik je het meeste fietspendelaars & schoolfietsers, maar voel je vrij om hiervan af te wijken.

Vul onderstaande vragen in en registreer zo jouw applausteam. Enkel de velden met een sterretje moét je invullen. De rest kan je later invullen. Je kan jouw actie later aanvullen of wijzigen door je in te loggen via de login pagina

Veel succes!

Inschrijven

Initiatiefnemer applausteam
Je e-mailadres dient om geïnteresseerden contact te laten opnemen als ze willen aansluiten bij je applausteam. Het telefoonnummer blijft onzichtbaar.
Bijv. Fietsersbond Wetteren, Bakkerij Desmet, actiecomité Wij Willen Fietsen, ik en mijn buren
Locatie


Als u een breedtegraad en lengtegraad wilt invullen, dan kan dat boven. Als u niks invult zal het systeem proberen om aan de hand van het opgegeven adres de coördinaten te kiezen. Om het systeem de locatie van het adres te laten herberekenen (bijvoorbeeld als u het adres verandert), verwijdert u de waardes van deze velden.
Voer de locatie in door op de kaart te klikken of door de marker te slepen. Klik op de marker om de locatie te verwijderen.
Bijv. voor de crèche, op het kruispunt aan de supermarkt, op de parking naast de brug, Leuvensesteenweg t.h.v. nr 3...

Verticale tabs