Fietsvriendelijk

De #Fietsvriendelijk campagne van de Fietsersbond (met steun van de Provincie Antwerpen) is een campagne over onderwerpen die jullie, fietsers zelf aanbrachten. Een affiche en zeven zalige video's van fietsers, voor fietsers en gemaakt door fietsers. De boodschap? Het aantal fietsers blijft groeien en de ruimte is beperkt. Dus maak het leuk voor jezelf en anderen. Lach en zwaai naar je medemens in het verkeer. Steek een duim in de lucht. Wat je geeft, krijg je terug!

Officiële lancering van de eerste video: 2 september! Lees hier het persbericht.

 

De affiche kunnen jullie

  • Hier downloaden (jpg voor digitaal gebruik) of
  • Op papier (A3-formaat) bestellen via ons bestelformulier. Wij sturen ze met plezier naar jou thuis!

Vragen? Contacteer Roos (Campagnecoördinator)

Video 1: Maak armgebaren

Laat zien wat je plannen zijn met een armgebaar, da’s voor de andere weggebruikers klontjesklaar! Speciale dank aan Ann Dobbelaere, Elke Blomme en Marjolein Impe voor jullie geweldige acteerprestaties! Een productie van Stijn Wens, Kobe Wens en Lieven Jacobs.

Video 2: Maak oogcontact

 

Zie je iemand komen? Maak oogcontact in plaats van te dromen. Speciale dank aan Ingrid Lapiere, Yves de Bruyckere, Lucien Hublé, Gaëlle De Smet en Frank Wens voor jullie geweldige acteerprestaties!

Video 3: Wacht hoffelijk

Wacht hoffelijk en maak ruimte vrij, zo kunnen kruisende fietsers vlot voorbij. Speciale dank aan Ingrid Lapiere, Olivier Verhelst, Sarah Bourgeois, Jan Timmerman, Pascal Deotte, Seppe Heymeman en Fenna Bouve voor jullie geweldige acteerprestaties!