Fietsersbond dingt mee naar De Standaard Solidariteitsprijs

02/08/2016 - Algemeen

Tot eind augustus dingen 24 organisaties mee naar de De Standaard Solidariteitsprijs 2016. Uit 101 inzendingen koos een jury er 24 en ook de Fietsersbond is er bij!

Dagelijks stelt een non-profitorganisatie zich voor op de laatste pagina van De Standaard. Vanaf 17 augustus t.e.m. 31 augustus 2016 kan jij stemmen op de site van De Standaard. Als we winnen, mogen we in het najaar nog driemaal paginagroot en gratis adverteren. En hoe bekender we worden, hoe sterker we staan om te ijveren voor die veilige, gezonde en comfortabele fietsomgeving!  Het zou bijzonder fijn zijn als je hier mee voor stemt, de boodschap delen zou ons helemaal gelukkig maken :-)

De advertentie:

Bekijk onze advertentie hier. Onze inzending is een concept van Spindokter, expert in maatschappelijk relevante communicatie. Centraal staat het belang van solidair gedeeld gebruik van de openbare ruimte waarbij alle weggebruikers rekening houden met elkaar. Het incident op 27 mei 2016 waarbij twee fietsers op dezelfde dag tegen een opengezwaaide autodeur van ministers Maggie De Block en Alexander De Croo botsten, diende als inspiratie. Dagelijkse kost voor fietsers die deze keer ook eens de media haalde.