Kalender

13/05/2019 - Algemeen

Do 21/11: Inspiratiedag Netwerk Duurzame mobiliteit in Deinze

Hoe beweeg je mensen ertoe de eigen auto te laten staan en meer te kiezen voor combinaties van vervoersmiddelen. Een inspiratiedag rond multimodaliteit. Meer info.

Vr 29/11: Opstart Fietsersbond Kortenberg
Op deze opstartbijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Meer info.

Di 10/12: Opstart Fietsersbond Diest
Op deze opstartbijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Meer info.

Woe 11/12/2019, 20-22u: Vorming Fietsbarometer in De Winkelhaak in Antwerpen
De fietsbarometer bevat voornamelijk gegevens die onze meetfietsers opmeten en die een héle grote bron van informatie kunnen zijn voor de afdelingen in de Provincie Antwerpen! Werner, één van de meetfietsers van de Fietsersbond, presenteert en overloopt samen met jullie alle gegevens op de fietsbarometer. Meer info.

Woe 18/12/2019, 18-20u: Workshop Telraam & Flitsfiets in Brussel (hoofdkantoor Fietsersbond, Oude Graanmarkt 63)
Een workshop over metingen inzetten als beleidsinstrument, met Wouter Florizoone van Leuven Transport & Mobility, Elke Trachet van Mobiel21, Fietsersbond Leuven & 30MAX Antwerpen. Meer info.

Vrij 20/03/2020: Nationale Applausdag voor Fietsers
Met zoveel mogelijk teams geven we over heel België applaus voor mensen die zich tijdens de ochtendspits met de fiets verplaatsen. Meer info

Za 21/03/2020 Algemene Vergadering en vormingen in Brussel
In maart 2020 worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Meer info via Fenna.

Bekijk zeker ook onze events op Facebook!