Kalender

13/05/2019 - Algemeen

Woe 11/9: Opstartbijeenkomst Fietsersbond Zemst
Op deze bijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan Fietsersbond Zemst helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant. Meer info.

Woe 18/9: Opstartbijeenkomst Fietsersbond/GRACQ Kraainem
Samen met de GRACQ (de Franstalige Fietsersbond), start er een nieuwe afdeling in Kraainem! Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan  helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant. Deze bijeenkomst zal in twee talen (Frans/Nederlands) plaatsvinden. Meer info via Sarah.

Do 19/9: Opstartbijeenkomst Fietsersbond Kapellen
Op deze bijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan Fietsersbond Kapellen helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant. Meer info via Sarah.

Ma >  vrij 16-22/9: Week van de mobiliteit - Fietser van de Dag 
De Fietser van de Dag gaat On Tour! Blink je fiets dus nog eens extra op, trek je beste outfit aan en laat je spotten. Binnenkort vind je hier op welke locaties je ons fototeam kan treffen.

Vrij 20/9: start van de online publieksverkiezing 'Fietsstad/-gemeente'

Vrij 20 > 23/09: Fietsbeurs Bike Brussels

Za 16/11: Algemene Vergadering en vormingen in Aalst
In november worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Voor meer info mail naar Fenna.

Do 21/11: Inspiratiedag Netwerk Duurzame mobiliteit in Deinze
Hoe beweeg je mensen ertoe de eigen auto te laten staan en meer te kiezen voor combinaties van vervoersmiddelen. Een inspiratiedag rond multimodaliteit. Meer info.

Vrij 20/03/2020: Nationale Applausdag voor Fietsers
Met zoveel mogelijk teams geven we over heel België applaus voor mensen die zich tijdens de ochtendspits met de fiets verplaatsen. Meer info

Za 21/03/2020 Algemene Vergadering en vormingen in Brussel
In maart 2020 worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Meer info via Fenna.

Bekijk zeker ook onze events op Facebook!