Ledenvoordelen

 • AskOLI: vergeet nooit nog een voordeel

  De Fietsersbond heeft voor jou op meer dan 180 plaatsen een ledenkorting bedongen. Hiermee verdien je je lidmaatschap gemakkelijk terug, als je tenminste niet vergeet de kortingen ook te gebruiken (zoals nogal eens gebeurt). Daarom zal AskOLI de Fietsersbond leden automatisch op alle kortingen wijzen, direct in je zoekresultaten op het web. Hier lees je hoe je vanaf nu van elk ledenvoordeel geniet.

 • Veelo: het Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks Veelo, het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes! Nieuwsgierig naar het magazine? Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • -5 à 10% | Meer dan 180 fietshandelaars

  Heel wat fietshandelaars steunen de Fietsersbond en geven jou een mooie korting als je lid bent. Bekijk de fietshandelaars met korting in je buurt en maak een voordelige keuze!

 • - 15% | VAB Fietsbijstand

  De korting van 15% is enkel mogelijk als je direct aansluit bij VAB: vab.be/fietsersbond.
  Platte fietsbatterij? Lekke band? Ongeval met je fets? Da’s pech, maar met VAB sta je nooit lang langs de kant van de weg. Je belt gewoon naar VAB, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets (en indien nodig ook je kinderen en fietskar) naar de meest geschikte reparatieplek. Je VAB-Fietsbijstand is gebonden aan een persoon, duo of gezin, dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent. Met 15% korting kost een individuele verzekering voor fietsbijstand maar € 38, 25 (i.p.v. € 45), deze voor twee personen kost € 63,75 (i.p.v. € 75) en een polis voor het hele gezin € 84,15 (i.p.v. € 99). Sluit aan of hernieuw je abonnement met korting via vab.be/fietsersbond.

 • -10 % | B3bag fietstas trolley

  Ideaal tijdens de weekboodschappen, voor het woon-werk-verkeer of een weekendje weg: deze extra grote en waterdichte B3bag-fietstas met wieltjes.

  De tas past op allerlei bagagedragers én je kun hem aan een winkelwagentje

  hangen. Zo til je in een keer je boodschappen uit het karretje op je fiets! Rol de bovenkant uit voor extra ruimte.

  De B3bag is ook heel handig voor fietsvakanties: er past super veel in en op plaats van bestemming rol je hem zo je tent of hotelkamer in. 

  De tas kost 129,50 euro (excl. verzendkosten) en is verkrijgbaar in 4 kleuren: antraciet, zwart, jeansblauw en wit.

  Je kan de tas met 10% korting bestellen via deze link.

   

Pagina's