Doe een Fietsersbond lidmaatschap cadeau!

08/09/2020 - Algemeen

Dit jaar vieren wij onze 25ste verjaardag! Sinds 1995 ijveren wij samen met een steeds groter wordende groep vrijwilligers, voor veilig en comfortabel fietsen in jouw gemeente. Dat het nog niet overal veilig en comfortabel is, weet jij zoals geen ander. Je staat hier niet alleen voor: al 25 jaar lang komen we op voor jou en alle fietsers. Er is al veel veranderd, mee dankzij de Fietsersbond, maar het werk is nog niet af.

En jij kan ons helpen.

Voor onze verjaardag willen we zelf geen cadeau, maar jij kan wel iemand verrassen. Én tegelijk ons helpen om nog vele jaren ons werk voor fietsers te blijven doen. Wij willen in 2020, ons feestjaar, op naar 25.000 leden (we tellen er nu 23.000). En jij kan ons helpen om nieuwe leden aan te trekken!

Hoe dat kan? Heel eenvoudig: door een (betalend) Fietsersbond lidmaatschap cadeau te doen aan iemand die je kent. Iemand die ook vindt dat fietsen veiliger zou moeten. In enkele kliks op onze website is het geregeld. In minder dan 3 minuten versterk je de Fietsersbond voor minstens één jaar lang. Doe het vandaag nog, zodat morgen fietsen weer een trapje veiliger wordt.

Alle info over het cadeaulidmaatschap vind je via: fietsersbond.be/cadeaulidmaatschap