Fietsersbond Lier en Lier Woonplezier leggen troeven op tafel

29/03/2018 - Antwerpen - Lier

Fietsersbond en Lier Woonplezier leggen samen acht Lierse troeven op tafel. Daarmee willen we de Lierse politieke partijen, maar ook inwoners en verenigingen, aansporen om samen werk te maken van een ideaal Lier en Koningshooikt.

Lier is op veel vlakken de ideale stad. Groot genoeg voor een ruime keuze aan winkels, caf├ęs en restaurants. Maar ook niet te groot, zodat er een pak gelegenheden zijn tot spontane ontmoetingen op straat, in de speeltuin, op de zaterdagmarkt, op een van de evenementen of in een van de vele verenigingen.

Ook al heeft Lier veel troeven, ze worden niet altijd voldoende uitgespeeld. Nochtans zou de stad nog een pak aangenamer kunnen worden met meer kansen om elkaar te ontmoeten, meer bruisende activiteiten, meer winkelplezier,... Kortom, meer van het goede.

 

Bekijk onze troeven

 

Fietsersbond en Lier Woonplezier leggen deze acht troeven op tafel voor het ideale Lier. In eerste instantie worden ze voorgelegd aan de politici van alle Lierse partijen, die ze hopelijk meenemen naar de kiezer in oktober en in het daaropvolgende beleid. Daarnaast zullen ze ook naar verenigingen en inwoners worden gedeeld die mee de kaarten willen leggen voor het Lier en Koningshooikt van de toekomst.

Foto's van onze bezoeken bij de politieke partijen kan je hier bekijken.