Fietsersbond Lier trakteert fietsende klanten

28/04/2016 - Antwerpen - Lier

Wanneer? Zaterdag 30 april 2016 vanaf 14 uur
Waar? Grote Markt (zijde Vismarkt)

Als Fietsersbond Lier weten we maar al te goed dat fietsende klanten een zegen zijn voor een stad. Fietsersbond Lier is dan ook verheugd dat de stad Lier dit jaar opnieuw meedoet met de actie ‘Met Belgerinkel naar de winkel'. Met de fiets naar de winkel gaan is niet alleen gezond en goed voor de omgeving, maar is ook goed voor Lier als winkelstad. Fietsende klanten zijn goede klanten en vormen een groot potentieel voor een stad als Lier.

Om de start van de actie ‘Met belgerinkel naar de Winkel’ in Lier in de verf te zetten, trakteert Fietsersbond Lier op zaterdag 30 april fietsende klanten op een drankje in één van de deelnemende Horeca-zaken: In de Gloria, Bar Muza, Belofte Land Herberg, Het Looks, en Refuge.

Fietsersbond Lier kan voor deze Choco Velo-actie rekenen op de steun van de Lierse Mobiliteitsraad. Vanaf 14 uur zullen we fietsende klanten een bon voor gratis consumptie overhandigen op de Grote Markt (aan de zijde van de Rechtestraat, centraal in het winkelgebied).

Volg ook ons Facebook-evenement, en neem ook eens een kijkje bij de deelnemende zaken aan 'Met belgerinkel naar de winkel'