Fotozoektochten

06/07/2017 - Antwerpen - Kontich

Fotozoektochten

Ook deze zomer hebben we voor u een nieuwe fotozoektocht samengesteld. De tocht vertrekt aan het gemeentehuis van Kontich en loopt langs vele mooie plekjes in Edegem, Wilrijk, Hoboken, Kruibeke, Bazel, Hemiksem en Aartselaar. Er zijn foto's van streetart, beelden en decoratieve elementen langs de route.

De tocht is 38,2 km lang. Een verkorting is mogelijk, maar dan passeer je niet in de parken van Hoboken, de polders van Kruibeke en het pittoreske Bazel. Je kan de tocht uiteraard ook een tweede keer afleggen. Je kan uiteraard ook voldoende tijd uittrekken en er met de (klein)kinderen op uit trekken. Onderweg kan je op meerdere plaatsen stoppen voor een hapje of een drankje. 

De voorgedrukte boekjes kan je vanaf begin juli afhalen bij een Kontichse bibliotheek, bij Bosch Sport, Bakkerij Mylemans of 't Ventiel.

 Je kan het boekje voor deze nieuwe tocht ook downloaden via de volgende links: A4 - A5 - GPX.

De oudere fotozoektochten vind je hier. Tussen haakjes vind je het jaar waarin de routes en foto's een laatste keer gecontroleerd en vernieuwd werden:

  • Abraham Hans (2020): A4 - A5.
  • Natuurgebieden (2020): A4 - A5 - GPX.
  • Kastelen (2020): A4 - A5 - GPX.
  • Water (2021): A4 - A5 - GPX.
  • Rupel (2022): A4 - A5 - GPX.

De opdracht is steeds simpel. Plaats de foto's in de juiste volgorde. Voor de tochten die geen gebruik maken van het recreatief fietsroutenetwerk, werd ook een GPX-bestand aangemaakt. Je kan dit gebruiken voor op je wandel- of fiets-GPS of op je smartphone.