Gelukkig nieuwjaar - of is het 1e verjaardag?

14/12/2019 - Antwerpen - Kapellen

Bijna een jaar later...

Fietsersbond Kapellen


Voor de Fietsersbond Kapellen wordt nieuwjaar ook (bijna) onze eerste verjaardag. Begin 2019 zijn we met een aantal vrijwilligers bij elkaar gekomen om de stem van de fietsers in Kapellen luider te laten klinken.
We hebben vanaf de start samenwerking gezocht met het gemeentebestuur, voorstellen gelanceerd om de fietsknelpunten aan te pakken en ons opgewerkt tot erkende lokale afdeling van de Fietsersbond.


De eerste resultaten zijn er ondertussen ook. De Julien Breughelmansstraat in het centrum is sinds kort een fietsstraat geworden - een zegen voor dee bewoners van de wijk Vredeburgh en de schoolgaande jeugd van Mater Salvatoris, Klavertje Vier en het KTA. Daarnaast zijn de gaten in het fietspad van de Heidestraat gedicht. Die waren ontstaan na bouwwerken en hebben maandenlang de doorgang voor fietsers (en voetgangers) belemmerd.

In 2020 gaan we verder op de ingeslagen weg. Het wegwerken van knelpunten, verbeteren van fietsbereikbaarheid - en zo meewerken aan een dynamisch, leefbaar en fijn Kapellen. Contacteer ons zeker als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt. We nemen jouw input graag mee!

Alvast een heel gelukkig 2020 voor iedereen.