Knelpuntenformulier Lokeren 2023

24/02/2023 - Oost-Vlaanderen - Lokeren

Het fiets- en wandelplezier in Lokeren nog verbeteren? Dat kan zeker!

Fietsen en wandelen in Lokeren is niet alleen fijn om de buurt te verkennen, boodschappen te doen, naar je werk of school te rijden, heel wat mensen kiezen ook dagelijks voor de fiets of te voet om al hun verplaatsingen te maken. Om die verplaatsingen nog aangenamer te maken, inventariseren we graag alle fiets- en wandelknelpunten. Want, alleen door te weten waar ze zijn, kunnen we er ook effectief iets aan doen!

Ken je zo'n knelpunt in Lokeren? Dan horen we dat graag!

Een knelpunt voor een voetganger of fietser gaat over de veiligheid, toegankelijkheid, het comfort,… op een bepaalde locatie (bv. een kruispunt, een specifiek adres,…) of in een bepaalde situatie (bv. ‘bij een bevroren ondergrond’ of ‘als er veel natte bladeren liggen’).

Je kan knelpunten digitaal doorgeven via deze link. Vul je liever onze flyer in? Dat kan ook! Je kan de ingevulde flyer in een van onze brievenbussen achterlaten, of spreek een van onze kernleden aan.De bevraging loopt tot eind juni 2023.

Wat doen we met jullie input?

Na het in kaart brengen van jullie opmerkingen en mogelijke oplossingen, trekken we naar de verantwoordelijke overheden. Zo kunnen we samen van onze fietsdrempels, fietsdromen maken. 

Alvast bedankt om Lokeren mee fiets- en wandelvriendelijker te maken!