Opstart van lokale afdeling in Oud-Heverlee

12/02/2020 - Vlaams-Brabant - Oud-Heverlee

Opstart van lokale afdeling in Oud-Heverlee

Op 30 januari werd de aftrap gegeven van deze afdeling in Oud-Heverlee (Blanden, Vaalbeek, Sint-Joris-Weert, Haasrode en Oud-Heverlee). Er waren 18 ge├»nteresseerden. Er werd afgesproken dat er enerzijds gewerkt zal worden rond advies naar het gemeentelijk beleid toe. Waar en wanneer er beslissingen genomen rond mobiliteit en infrastructuur, zal de Fietsersbond een standpunt formuleren dat de veiligheid en belang van de fietser zal verwoorden. 

In tweede instantie wil deze afdeling acties en promoties op touw zetten om de fiets en duurzame mobiliteit in Oud-Heverlee te in de kijker te bevorderen.

Het enthousiasme was behoorlijk en er weren al dadelijk al twee nieuwe data afgesproken : dinsdag 25 februari en donderdag 26 maart, telkens om 20 uur. Tijdens de eerst volgende afspraak zal al besproken en beslist worden op welk gemeentelijk dossier we een advies zullen formuleren en welke eerste actie we in het voorjaar willen organiseren. Deze actie zal tegelijkertijd een promotie en bekendmaking zijn voor deze lokale afdeling van de Fietsersbond !

We hopen zoveel mogelijk van de eerste 18 geïnteresseerden terug te zien. Maar iedereen die zich nog wil aansluiten, of gewoon wil komen meeluisteren, is nog zeer welkom: 25 februari om 20 uur in de Miradalzaal (dit is naast het gemeentehuis, 2de verdieping)