Opstartbijeenkomst Fietsersbond Haacht

19/06/2020 - Vlaams-Brabant - Haacht

Opstartbijeenkomst Fietsersbond Haacht

Beste fietser uit Haacht,

Met je lidmaatschap van de Fietsersbond geef je ons jouw stem. Dankzij jou kunnen we harder wegen op het beleid en lobbyen voor een veilige fietsomgeving. Geweldig, bedankt! Maar misschien wil je wel méér doen dan gewoon een lidkaart hebben?

Hier is je kans: er start een nieuwe afdeling van de Fietsersbond in Haacht!

Deze afdeling komt bij het jaarlijks groeiend aantal afdelingen. Ondertussen zijn we in meer dan 100 gemeenten actief om te pleiten voor duurzame mobiliteit en te ijveren voor een volwaardige plaats voor de fiets in het verkeer. En dat is nodig!

Wil jij ook graag bijdragen tot meer fietsgebruik in jouw gemeente en problemen voor fietsers helpen oplossen? Neem dan zeker deel aan de online opstartbijeenkomst om eens te luisteren of dit iets voor jou is. Inschrijven kan via de inschrijvingstool:

https://www.fietsersbond.be/nieuws/opstart-fietsersbond-haacht

De gemeente Haacht zal via de beschikbare media-kanalen deze bijeenkomst aankondigen de komende weken zodat niet-leden van de fietsersbond de kans krijgen te komen luisteren en ervaren wat inzetten op de fiets kan betekenen voor de leefbaarheid van onze gemeente.

De opstartbijeenkomst van de Fietsersbond Haacht vindt plaats op:

Donderdagavond 16 juli 2020 om 19u30 online via Zoom.

Op deze opstartbijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan Fietsersbond Haacht helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant.

Kan je er niet bij zijn op deze eerste bijeenkomst, maar wil je toch graag op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar: haacht@fietsersbond.be