RONDRIT DOOR HEIST-OP-DEN-BERG, samen met burgemeester en schepenen

27/06/2015 - Antwerpen - Heist-op-den-Berg

RONDRIT DOOR HEIST-OP-DEN-BERG, samen met burgemeester en schepenen

Op zaterdag 30 mei organiseren wij een rondrit met de fiets doorheen onze gemeente. De afstand bedraagt zo'n 23 km. We starten om 10 uur op het Cultuurplein (voor CC Zwaneberg) en komen hier weer aan rond 12 uur.

Het afgelopen jaar hebben wij ons oor te luisteren gelegd bij de fietsende burgers van Heist-op-den-Berg om fietsverbeterpunten in kaart te brengen. Dat zijn plaatsen waar de fietsers zich niet veilig voelen in het verkeer. Door op deze plaatsen (soms kleine) aanpassingen of verbeteringen aan de infrastructuur, de signalisatie of de verkeerssituatie aan te brengen, zouden deze punten heel wat veiliger en vlotter kunnen worden.

Onze rondrit gaat langs een aantal van deze fietsverbeterpunten. Door de tocht samen fietsen, willen we de beleidsmakers attent maken op deze kansen van verbetering. De Fietsersbond nodigde het College van Burgemeester en Schepenen uit om deel te nemen aan deze rondrit. Wij zijn er van overtuigd dat de gemeente haar fietsers niet in de kou wil laten staan.
Heeft u ook een hart voor de fiets? Dan bent u van harte welkom: afspraak om 10u aan CC Zwaneberg. Iedereen welkom!