Word lid en win een speciale Tour-euromunt!

03/07/2019 - Algemeen

Tour de France: geweldig fietsfeest mét dit jaar de 'Grand Départ' in ons eigenste Brussel!

Het ideale moment om lid te worden van de Fietsersbond: zo geef je niet enkel tijdens de tour, maar het hele jaar door aandacht voor de fiets! Voor betere fietspaden, beter fietsbeleid en veiliger fietsen. Daar ijveren wij elke dag voor!

Ter gelegenheid van dit feest smeedde Herdenkingsmunten.be een prachtige, unieke euromunt namens de Koninklijke Munt van België. Een pracht-fiets-euromunstuk van 2,5 euro, maar wel 10 euro waard. En hoera: de Fietsersbond mag er zo tien weggeven, aan de nieuwe leden tijdens de Tour de France.

Maak je dus als de fietsflits hier lid!

Duid op het einde van het formulier zeker aan 'ik besloot lid te worden via' de ‘Facebookwedstrijd 'Tour-win een 2,5-euromunt' - om deel te nemen aan de wedstrijd.

 

Op dinsdag 30 juli maken we de winnaars bekend op onze Facebook-pagina.

Delen toegestaan! 

 

 

 

 

Actievoorwaarden:
  • De Tour-win een munt-ledenwervingsactie van de Fietsersbond loopt van 4 tot 28 juli 2019.
  • Deze actie verloopt via de Facebook-pagina van De Fietsersbond, namelijk www.facebook.com/FietsersbondBE, via een Facebook-advertentie die zal worden geplaatst van 4 tot 28 juli 2018, en via wekelijkse posts. 
  • De advertenties leiden naar de pagina fietsersbond.be/ikwordlid. Onderaan de pagina kan elk nieuw lid bij de vraag ‘ik besloot lid te worden via’ aanvinken ‘Facebookwedstrijd 'Tour-win een 2,5-euromunt’. Zo kan in het formulier exact worden bijgehouden wie zich lid maakt via deze actie.
  • Op maandag 29 juli zal een medewerker van de Fietsersbond random en blind tien namen kiezen uit de lijst van de nieuwe leden door de actie. Enkel de winnaars wiens betaling van het lidgeld ook effectief in orde is komen in aanmerking. 
  • De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 30 juli op de Facebookpagina van de Fietsersbond.
  • De winnaars krijgen een persoonlijk mailbericht. De munt zal per post worden verzonden naar het opgegeven postadres van de tien winnaars.