Ledenvoordelen

 • Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes!

  Nieuwsgierig naar het magazine? Bekijk het laatste nummer via Issuu .

  Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • - 15% | VAB Fietsbijstand

  VAB biedt pechverhelping aan voor fietsers, zo raak je altijd op je bestemming. Je belt gewoon naar VAB of gebruikt de app, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets naar de meest geschikte reparatieplek. Een VAB-verzekering is gebonden aan een persoon (of gezin), dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent. Met 15% korting kost een individuele verzekering voor fietsbijstand maar € 38, 25 (i.p.v. € 45), deze voor twee personen kost € 63,75 (i.p.v. € 75) en een polis voor het hele gezin € 84,15 (i.p.v. € 99). Sluit aan via vab.be/fietsersbond

 • -10% | Callant fietsomnium

  Callant biedt een totaalpakket aan, zodat je verzekerd ben bij diefstal én bij pech onderweg én desgewenst ook tegen schade (ook als je een ongeval hebt zonder andere betrokkenen). Leden van de Fietsersbond krijgen 10 % korting op deze omniumverzekering! De korting wordt afgetrokken van de premie die geldt op het moment van je fietsaankoop. Je kan online intekenen (fietsomnium.be). Vermeld bij 'Opmerkingen': FIETSERSBONDLID + lidnummer. Dan gaat er van de opgegeven prijs achteraf nog 10% korting af.

 • - € 30 | Zuiderhuis fietsvakanties

  ZuiDERHuiS biedt over heel Europa zowel recreatieve fietsvakanties met of zonder bagagevervoer aan, als speciale gezinsfietsreizen, unieke fietscitytrips, fiets- en vaarreizen en trips voor de meer sportieve fietser. Ontdek ons volledige aanbod op www.zuiderhuis.be/fietsvakanties. We hebben voor elk wat wils. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit. Kwaliteit van de hotels, van het eten, van de fietsen, van de fietsroutes… Kortom: fietsvakanties voor wie net dat tikje meer wil! Als lid van de Fietsersbond krijg je van ons 30 euro korting op je fietsvakantie. 1 korting per geboekte fietsvakantie. Vermeld bij je reservatie lidnummer en we verrekenen de korting meteen op je bestelbon. (Niet cumuleerbaar met andere kortingen.)

 • -20% | Fietstas

  Niets zo handig als een paar stevige fietstassen op je fiets. Echt leuk wordt het als die tassen er ook nog eens goed uitzien. Speciaal voor jullie maakten we exclusieve Fietsersbond fietstassen met een gloednieuw ontwerp. Kwaliteit verzekerd, want ze zijn gemaakt door Clarijs, een ambachtelijk familiebedrijf dat sinds 1948 staat voor duurzaam handwerk. 

  Surf naar de website van Clarijs.  Bestel onze fietstas en vermeld je lidnummer in het veld 'opmerkingen'.

Pagina's