Ledenvoordelen

 • Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes!

  Nieuwsgierig naar het magazine? Bekijk het laatste nummer via Issuu .

  Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • - 15% | VAB Fietsbijstand

  VAB biedt pechverhelping aan voor fietsers, zo raak je altijd op je bestemming. Je belt gewoon naar VAB of gebruikt de app, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets naar de meest geschikte reparatieplek. Een VAB-verzekering is gebonden aan een persoon (of gezin), dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent. Met 15% korting kost een individuele verzekering voor fietsbijstand maar € 38, 25 (i.p.v. € 45), deze voor twee personen kost € 63,75 (i.p.v. € 75) en een polis voor het hele gezin € 84,15 (i.p.v. € 99). Sluit aan via vab.be/fietsersbond

 • -10% | Callant fietsomnium

  Callant biedt een totaalpakket aan, zodat je verzekerd ben bij diefstal én bij pech onderweg én desgewenst ook tegen schade (ook als je een ongeval hebt zonder andere betrokkenen). Leden van de Fietsersbond krijgen 10 % korting op deze omniumverzekering! De korting wordt afgetrokken van de premie die geldt op het moment van je fietsaankoop. Je kan online intekenen (fietsomnium.be). Vermeld bij 'Opmerkingen': FIETSERSBONDLID + lidnummer. Dan gaat er van de opgegeven prijs achteraf nog 10% korting af.

 • - 15% | Zonnepaneeltjes en externe batterij

  Met de Xtorm Solar Booster en Power Bank Travel genereer je je eigen stroom en ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Een lege batterij? Een stopcontact is niet meer nodig. Tijdens een fietstocht raken apparaten zoals een smartphone, navigator of camera weer opgeladen. Je kan het zonnepaneel makkelijk bevestigen aan een rugzak, tent of fiets. Wanneer je het niet gebruikt, kun je het eenvoudig opvouwen. Lees het testverslag van een enthousiast lid.  
  Leden van de Fietsersbond krijgen 15% korting op alle producten van XTorm. Surf naar www.xtorm.eu, plaats je bestelling en vul de code XT-FB15 in bij het betalingsproces. De korting wordt dan automatisch verrekend.

 • - € 30 | Zuiderhuis fietsvakanties

  ZuiDERHuiS biedt over heel Europa zowel recreatieve fietsvakanties met of zonder bagagevervoer aan, als speciale gezinsfietsreizen, unieke fietscitytrips, fiets- en vaarreizen en trips voor de meer sportieve fietser. Ontdek ons volledige aanbod op www.zuiderhuis.be/fietsvakanties. We hebben voor elk wat wils. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit. Kwaliteit van de hotels, van het eten, van de fietsen, van de fietsroutes… Kortom: fietsvakanties voor wie net dat tikje meer wil! Als lid van de Fietsersbond krijg je van ons 30 euro korting op je fietsvakantie. 1 korting per geboekte fietsvakantie. Vermeld bij je reservatie lidnummer en we verrekenen de korting meteen op je bestelbon. (Niet cumuleerbaar met andere kortingen.)

Pagina's