Ledenvoordelen

 • Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes!

  Nieuwsgierig naar het magazine? Bekijk het laatste nummer via Issuu .

  Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • - 15% | VAB Fietsbijstand

  VAB biedt pechverhelping aan voor fietsers, zo raak je altijd op je bestemming. Je belt gewoon naar VAB of gebruikt de app, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets naar de meest geschikte reparatieplek. Een VAB-verzekering is gebonden aan een persoon (of gezin), dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent. Met 15% korting kost een individuele verzekering voor fietsbijstand maar € 38, 25 (i.p.v. € 45), deze voor twee personen kost € 63,75 (i.p.v. € 75) en een polis voor het hele gezin € 84,15 (i.p.v. € 99). Sluit aan via vab.be/fietsersbond

 • -10% | Callant fietsomnium

  Callant biedt een totaalpakket aan, zodat je verzekerd ben bij diefstal én bij pech onderweg én desgewenst ook tegen schade (ook als je een ongeval hebt zonder andere betrokkenen). Leden van de Fietsersbond krijgen 10 % korting op deze omniumverzekering! De korting wordt afgetrokken van de premie die geldt op het moment van je fietsaankoop. Je kan online intekenen (fietsomnium.be). Vermeld bij 'Opmerkingen': FIETSERSBONDLID + lidnummer. Dan gaat er van de opgegeven prijs achteraf nog 10% korting af.

 • -10% | Gîte Ferme du Ruisseau

  De Ferme du Ruisseau is een ruim 200 jaar oude vierkantshoeve gelegen op het rustige platteland van Pottes, op 700 meter van de Schelde,  vlak bij fietsknooppunt 1 en een RAVeL-fietsroute. De uitbaters zijn zelf al lange tijd lid van de Fietsersbond.
  Je kan er verblijven in een gîte voor 2 (4) personen.  Fietsen kunnen in een afgesloten ruimte geplaatst worden. Er is ook de mogelijkheid om in het pottenbakkersatelier te werken. 
  De Kluisberg, de Mont-St.Aubert, Kortrijk, Doornik, Oudenaarde en Ronse ​liggen op fietsafstand.

  Als lid van de Fietsersbond krijg je een korting van 10%, op vertoon van je lidkaart. Reserveren kan via annemie.hostyn@hotmail.com of telefonisch: 0470 84 73 08 (liefst na 14 u).

 • - 5% | Vos Travel, (fiets)vakanties

  Vos Travel is gespecialiseerd in de organisatie van sportieve reizen, o.a. 80 fietsvakanties in 15 verschillende landen in Europa. Je krijgt 5 % korting (per lidnummer) als je bij je reservatie meteen je lidnummer doorgeeft (kan ook online in het vak 'opmerkingen'). Dat komt neer op een korting van gemiddeld 20 euro. Deze korting is niet cumuleerbaar met de korting voor Bike to Work-fietsers.
  Voor meer info en reservaties kan je terecht op www.vostravel.be

Pagina's