Fietscadeau nodig voor kerst? 5 ideetjes

07/12/2021 - Algemeen

Ben je nog op zoek naar een cadeutje voor Kerstmis? En moet je dat kopen voor een fervente fietser? Dan zijn deze fietsgadgets misschien wel de moeite waard. 

Een lidmaatschap van de Fietsersbond

Een lidmaatschap bij de grootste fietsfamilie van Brussel en Vlaanderen. Met het lidmaatschap op zak ijveren ze mee voor fijner fietsen voor iedereen én krijgen ze ook nog eens tal van voordelen. 


Hier kun je een cadeaulidmaatschap bestellen, zo vanuit je luie zetel. 

Fietsplaatjes

Fietsplaatjes

In België werd tot 1991 fietsbelasting geheven. De verantwoordelijkheid hiervoor lag bij de provincies, die vanaf het begin hun eigen kentekens uitgaven. De vrolijk gekleurde plaatjes kun je nu vintage kopen om je fiets extra schwung te geven.

Je kan ze vinden op tweedehands.be of op www.beaudeco-art.nl

Maium regenkleding

Maium regenkleding

Majem is een Amsterdams woord voor regen. Daarnaast vormde het de inspiratie voor het merk Maium. Bedacht door twee 'slecht weer experts' maken ze functionele, stijlvolle en duurzame regenkleding. Bovendien hebben de jassen een speciaal trucje: ze kunnen worden omgevormd tot poncho. Niet goedkoop, wel ideaal voor het najaar!

Kijk op maium.nl

Fiets pizzasnijder

Fiets pizzasnijder

Geen gezoek in de keukenkasten meer. Deze mooie pizzasnijder kan je gewoon in het zicht zetten. Klaar om tochtje door een landschap met tomaten, kaas en champignons te maken!

Kijk op www.cyclegifts.eu. Als Fietsersbond-lid krijg je er 15% korting. Ontdek het ledenvoordeel.

De b3bag

De b3bag

De b3bag combineert het beste van een waterdichte fietstas en een tas op wielen. Door de wieltjes hoef je de tas niet zelf te dragen. De twee ergonomisch geplaatste handgrepen ontlasten je rug en met de handige haken hang je hem gemakkelijk aan de bagagedrager.

Kijk op www.b3bag.eu. Als Fietsersbond-lid krijg je 10% korting. Ontdek het ledenvoordeel.

 

Alle ledenvoordelen ontdekken?

We zetten ze hier op een rij