Ledenvoordelen

 • AskOLI: vergeet nooit nog een voordeel

  De Fietsersbond heeft voor jou op meer dan 180 plaatsen een ledenkorting bedongen. Hiermee verdien je je lidmaatschap gemakkelijk terug, als je tenminste niet vergeet de kortingen ook te gebruiken (zoals nogal eens gebeurt). Daarom zal AskOLI de Fietsersbond leden automatisch op alle kortingen wijzen, direct in je zoekresultaten op het web. Hier lees je hoe je vanaf nu van elk ledenvoordeel geniet.

 • Veelo: het Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks Veelo, het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes! Nieuwsgierig naar het magazine? Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • - 15% | VAB Fietsbijstand

  De korting van 15% is enkel mogelijk als je direct aansluit bij VAB: vab.be/fietsersbond.
  Platte fietsbatterij? Lekke band? Ongeval met je fets? Da’s pech, maar met VAB sta je nooit lang langs de kant van de weg. Je belt gewoon naar VAB, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets (en indien nodig ook je kinderen en fietskar) naar de meest geschikte reparatieplek. Je VAB-Fietsbijstand is gebonden aan een persoon, duo of gezin, dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent. Met 15% korting kost een individuele verzekering voor fietsbijstand maar € 38, 25 (i.p.v. € 45), deze voor twee personen kost € 63,75 (i.p.v. € 75) en een polis voor het hele gezin € 84,15 (i.p.v. € 99). Sluit aan of hernieuw je abonnement met korting via vab.be/fietsersbond.

 • - 20% | Fietstas

  Niets zo handig als een paar stevige fietstassen op je fiets. Echt leuk wordt het als die tassen er ook nog goed uitzien. Maak de Fietsersbond zichtbaar in het straatbeeld met deze exclusieve fietstassen. Kwaliteit verzekerd, want ze zijn gemaakt door Clarijs, een familiebedrijf dat sinds 1948 staat voor duurzaam handwerk. 
  Je kan deze fietstas bestellen via deze link met vermelding van je lidnummer in het veld 'opmerkingen'. De korting van 20% is al verwerkt in de prijs.

 • - 10% | Elektrische fietsen

  Je elektrische fiets aan huis getest en geleverd met Veeloo

  Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen. Met een gratis testrit aan huis of op locatie naar keuze ervaar je het elektrische fietsen echt. Je wordt begeleid om de fiets te kiezen die in harmonie is met jou. 
  Ook na je aankoop kan je rekenen op een uitmuntende service aan huis. Voor levering, onderhoud, herstelling en pechverhelping. Enkel zorgeloos genieten en trappen mag je zelf doen.  

  Bekijk het aanbod op www.veeloo.be of bel gratis 0800 62 332 voor meer inlichtingen. Als Fietserbond-lid geniet je heel het jaar door van 10% korting op de normale prijs bij aankoop van een elektrische fiets.

   

Pagina's