Ledenvoordelen

 • Veelo: het Fietsersbond magazine

  Leden van de Fietsersbond krijgen driemaandelijks Veelo, het magazine van de Fietsersbond in hun brievenbus: vol fietsnieuws, leuke interviews, nieuwe trends en praktische weetjes! Nieuwsgierig naar het magazine? Vraag je gratis proefexemplaar aan!

 • -5 à 10% | Meer dan 180 fietshandelaars

  Heel wat fietshandelaars steunen de Fietsersbond en geven jou een mooie korting als je lid bent. Bekijk de fietshandelaars met korting in je buurt en maak een voordelige keuze!

 • - 10% | VAB Fietsbijstand

  De korting van 10% is enkel mogelijk als je direct aansluit bij VAB: vab.be/fietsersbond.
  Platte fietsbatterij? Lekke band? Ongeval met je fets? Da’s pech, maar met VAB sta je nooit lang langs de kant van de weg. Je belt gewoon naar VAB, en een opgeleide wegenwachter komt het probleem verhelpen. Meestal lukt dat ter plaatse en anders brengt men je met je fiets (en indien nodig ook je kinderen en fietskar) naar de meest geschikte reparatieplek. Je VAB-Fietsbijstand is gebonden aan een persoon, duo of gezin, dus maakt het niet uit met welke fiets, elektrische fiets, sport- of bakfiets je onderweg bent.

  Sluit aan met korting via vab.be/fietsersbond.

 • -10% | Callant fietsomnium

  Fietsen zonder zorgen heeft een naam: Fietsomnium! Met een fietsverzekering van Callant zijn je fiets én accessoires verzekerd tegen diefstal en materiële schade, inclusief 24/7 fietsbijstand in de Benelux én dit al vanaf het thuisadres (exclusief voordeel via Callant). Je kiest zelf de formule die bij jou en jouw fiets past. Geniet van 10% cashback korting* op jouw fietsverzekering door deze 3 stappen te volgen:

  1) Vraag via mijnvoordeel@fietsersbond.be de Fietsersbond dealercode aan en vermeld hierbij je lidnummer.

  2) Bereken je premie via www.fietsomnium.be en vermeld de Fietsersbond dealercode.

  Met de aankoopfactuur van jouw fiets en eventuele accessoires bij de hand is je fiets in 2 minuten verzekerd. De premie betaal je volledig online én veilig met de app van uw bank. Het verzekeringscertificaat ontvang je onmiddellijk na betaling in jouw mailbox.

  3) Vraag tot slot je cashback korting aan via deze link. Wanneer blijkt dat aan alle voorwaarden werd voldaan ontvang je 10% cashback op jouw bankrekening.

  Meer info over het verzekeringsproduct Fietsomnium kan je raadplegen via www.fietsomnium.be.

  *Van toepassing op fietsen van het type stadsfiets en elektrische fiets en enkel geldig bij vermelding van de Fietsersbond dealercode. Korting wordt eenmalig toegepast op het 1ste verzekerde jaar per fiets en dit op maximum 2 fietsen per adres. 10% korting wordt na ontvangst van de premie verrekend op de netto premie Fietsomnium van toepassing op waarborg(en) diefstal (en materiële schade). Niet geldig op waarborg bijstand.

 • -15% | Bosch Home appliances

  Bij Bosch Home appliances kan je exclusief 15% korting krijgen bij aankoop van een huishoudtoestel via hun site, de korting is ook geldig op afgeprijsde producten.
  Bosch is een toonaangevend merk voor huishoudelijke apparaten in Europa. Bosch staat voor kwaliteit, technische perfectie en absolute betrouwbaarheid.
  Wil je hier gebruik van maken, vraag dan je kortingscode aan via mijnvoordeel@fietsersbond.be met vermelding van je lidnummer. Je krijgt dan de code die je kan gebruiken bij je bestelling op de site van Bosch.

Pagina's