Inschrijven voor de Nationale Applausdag voor Fietsers

Leuk dat je deelneemt met een eigen applausactie! De 7e editie van de Nationale Applausdag voor fietsers vindt plaats op vrijdag 20 maart 2020.

Alle applausacties duren van 7u30 tot 8u30. Op dat moment bereik je het meeste fietsers. Het is ook het tijdstip dat we communiceren naar de pers en naar alle fietsers in het hele land.

Enkel de velden met een rood * sterretje moét je invullen. De rest kan je later invullen.

Aanvullen en wijzigen

Heb je jouw actie al ingeschreven en wil je iets aanvullen of wijzigen? Ga naar de login pagina

Inschrijven

Locatie


Als u een breedtegraad en lengtegraad wilt invullen, dan kan dat boven. Als u niks invult zal het systeem proberen om aan de hand van het opgegeven adres de coördinaten te kiezen. Om het systeem de locatie van het adres te laten herberekenen (bijvoorbeeld als u het adres verandert), verwijdert u de waardes van deze velden.
Voer de locatie in door op de kaart te klikken of door de marker te slepen. Klik op de marker om de locatie te verwijderen.
Bijv. voor de crèche, op het kruispunt aan de supermarkt, op de parking naast de brug, Leuvensesteenweg t.h.v. nr 3...
Bijv. nieuwe inrichting trekt veel fietsers aan, vlakbij fietssnelweg, vlakbij school, recente verwezenlijking in de kijker zetten, belangrijk knooppunt, potentieel voor nieuwe inrichting, automobilisten die in file staan inspireren
Bijv. Fietsersbond Wetteren, Bakkerij Desmet, actiecomité Wij Willen Fietsen, ik en mijn buren
Bijv. Gezinsbond, lagere school, Natuurpunt, Burgemeester, Schepen van Mobiliteit…
Initiatiefnemer applausteam
Je e-mailadres dient om geïnteresseerden contact te laten opnemen als ze willen aansluiten bij je applausteam. Het telefoonnummer blijft onzichtbaar.
Woordvoerder applausteam
Het is belangrijk dat we de pers kunnen doorverwijzen naar een woordvoerder. Dit mag ook de initiatiefnemer zijn. De gegevens van de woordvoerder komen niet online.
Fotograaf/cameraman applausteam
Zorg voor een aparte persoon die zich enkel hiermee bezighoudt. Deze gegevens blijven intern, we nemen contact op om leuke foto's en filmpjes mee te verspreiden.

Verticale tabs