Geef eens een lidmaatschap van de Fietsersbond cadeau!

Vrienden of familie verrassen met een cadeautje dat een heel jaar mee gaat? Check! Op zoek naar een afscheidscadeautje op het einde van het schooljaar voor die toffe leerkracht die altijd met de fiets naar school sjeest? Ook check! Je lokale beleidsmaker bedanken voor zijn of haar inspanningen voor de fiets in je gemeente? Zeker ook check!

Een lidmaatschap van de Fietsersbond is een cadeau dat zoveel meer inhoudt dan enkel bij de grootste fietscommunity van Vlaanderen en Brussel te horen. De gelukkige krijgt er niet alleen het driemaandelijks magazine Veelo voor in de bus, ook gratis juridisch advies bij een fietsongeval zit in het pakket. Bovendien zijn er de kortingen bij meer dan 170 fietshandelaars, fietsverzekering, fietsbijstand bij fietspech,… Kortom, een cadeau dat bestaat uit tientallen verschillende kleinere cadeautjes.

En misschien nog het beste van allemaal: je hoeft niet eens je deur uit om te gaan shoppen! Een lidmaatschap cadeau doen doe je snel vanuit je zetel in onderstaande drie eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande formulier in.
  2. Voer daarna de betaling uit:  
    42 euro per jaar op rekeningnummer: BE34 7895 8364 6590. Mededeling: CADEAU VOOR NAAM ONTVANGER
  3. Je kan alvast een cadeaubon downloaden.  De lidkaart wordt na verwerking van betaling naar het nieuwe lid verzonden.