De Fietsadvocaat + nieuwjaarsdrink

26/12/2023 - Algemeen

Fietsadvocaat Marc Peeters van fietsongeval.be over het juridische doolhof bij fietsongevallen

Antwerpen doen we op de fiets, maar soms heb je pech en raak je als fietser betrokken bij een fietsongeval. Meestal zijn de ongevallen beperkt tot wat schaafwonden en een licht beschadigde fiets, maar soms eindig je als fietser met ernstige materiële en/of lichamelijke schade. Een fietsongeval is doorgaans een complex juridisch gegeven. Weet jij waar je op moet letten, wat je in orde moet maken? Wie je moet contacteren? Welke verzekering je moet aanspreken? En wat met getuigen?

Advocaat Marc Peeters heeft een eigen praktijk uitgebouwd, gespecialiseerd in familierecht en verkeersrecht.In zijn lange loopbaan heeft hij zijn werkterrein specifiek toegespitst op fietsongevallen. Als advocaat van de fietsersbond geeft hij infosessie aan bedrijven en organisaties over fietsveiligheid.

* LEDENVOORDEEL *

Als lid van de fietsersbond kan je gratis een beroep doen op de bijzondere expertise van Fietsongeval.be wanneer je betrokken bent bij een fietsongeval. 

Wil je hier meer over weten? Advocaat Marc Peeters van Fietsongeval.be geeft een lezing op de Nieuwjaarsdrink over de juridische aspecten tijdens het fietsen en na fietsongevallen en alles wat daarbij komt kijken, op donderdag 25 januari 2024 in het Ecohuis Antwerpen.

De deuren gaan open om 19.30, start om 20.00 uur, einde 22 uur.
ECOHUIS, Turnhoutsebaan 139, 2140 Antwerpen
Iedereen welkom, schrijf hier in! Gratis voor leden van de Fietsersbond.

Nog geen lid van de Fietsersbond? Wordt snel standaard lid of supporter via lid.fietsersbond.be of betaal 3,5 euro ( maand lidmaatschap) aan de inkom.

Met bewaakte fietsenstalling!

Laat weten dat je komt en SCHRIJF HIER IN