Fietsersbond Herentals verlicht de stad met Critical Mass

27/11/2023 - Antwerpen - Herentals

Op vrijdag 24 november trokken verschillende fietsers met vrolijk verlichtte fietsen doorheen de donkere straten van Herentals. Hun missie? Aandacht vragen voor een fietsvriendelijk Herentals. 

Ondanks de druilerige avond op 24 november haalden verschillende Herentalsenaren hun stalen ros van stal, versierden ze deze met vrolijke lichtjes en trokken ze naar het standbeeld van de Boerenkrijg voor de start van de Critical Mass, editie 'Verlicht je fiets'.

 

Niet alleen maakten de talrijke (kerst)lichtjes de fietscaravaan extra leuk, de oproep van de Critical Mass werd er ook stevig mee in de verf gezet: maak van Herentals een échte fietsgemeente. Bovendien kreeg de eigenaar van de mooist verlichte fiets een waardebon van Robuust Fietsmechaniek, super! 

Critical Mass?

Een Critical Mass is een korte fietstocht doorheen de stad. Met zoveel mogelijk fietsen we door de straten en vragen zo aandacht voor de plaats van de fietser in Herentals. Dit doet Fietsersbond Herentals samen met Critical Mass Herentals meerdere keren per jaar.

Blijf op de hoogte van de acties van Fietsersbond Herentals. Abonneer je op de nieuwsbrief.