Fietsroute Vaccinatie/test centrum.

10/12/2021 - West-Vlaanderen - Brugge

Naar B-Park kan je ook via een toffe fietsroute.

zeebrugge strand route om je te laten vaccineren

Nu iedereen om een booster vaccin moet en dit niet meer op de schaatspiste wordt gegeven, lijkt de wagen het beste transport middel ?
Naast met de bus kan je echter ook fijn fietsen naar het vaccinatie of testcentrum op B-park. Dit lkan via de Blankenbergsesteenweg maar er loopt tussen de polders en de industrie ook een fietsroute evenwijdig met het spoor.

Volg de strandroute F31

De route is mogelijks wat minder gekend. Ze volgt grotendeels het toekomstige traject van de fietssnelweg naar de haven van Zeebrugge. https://fietssnelwegen.be/fietssnelwegen/F31

Het eerst stuk is eigenlijk ook hetzelfde traject als onze meer recreatieve fietsroute naar Zeebrugge strand. https://www.brugge.be/strandfietsroute-veilig-en-comfortabel-van-brugge-naar-zeebrugge-fietsen

Je vertrekt achter de ’Belgische’ keukenwinkel aan de Krakele brug. Je volgt gewoon de bewegwijzering naar Zeebrugge Strand. Je kan eventueel ook aansluiten vanaf de Blankbergse Steenweg door bijvoorbeeld door te steken onder de oude spoorweg en zo  via het park Ten poele.

Sla NIET af naar Lissewege

Hier dus rechtdoor

Als de Strandroute aan het HOUTEN-brugje komt, (pijl “Lissewege”) blijf je rechtdoor fietsen (richting het dierenasiel). Een paar honderden meter verder kom je via een doorsteek aan de achterkant van de parking van B-Park.
Vanaf de Halletoren is dit iets minder dan 6 km fietsen. We hopen op mooi fiets weer zodat ook de vele vrijwilligers extra ‘deugd’ kunnen hebben aan hun fietstocht naar/van hun test- of vaccincentrum.

Meer fietsbewegwijzering ?

Enkel helemaal op het laatste van de fietsroute staan er fietswijzers. Dit zou hier makkelijk meer kunnen met wat stickers op de bestaande bewegwijzering ?