Kantoorvrijwilliger gezocht!

07/08/2019 - Algemeen

Het team in Brussel bestaat uit zo’n tien zeer geëngageerde fietsfanaten met meer to do’s dan tijd! Mailings moeten buiten, adressenbestanden aangepast, de planten staan droog… Daarom zoeken wij JOU!

Naast de vrijwilligersvergoeding en terugbetaling vervoersonkosten, bieden we je ook:

- Een fijne werksfeer in hartje Brussel (dicht bij de Beurs)

- Nuttig en nodig werk, want je draagt bij aan het behartigen van de belangen van de fietsers

- Een lidmaatschap van de Fietsersbond

Taakomschrijving

- IT-ondersteuning & administratie: de Fietsersbond blijft groeien, die fiets is hot! Er starten nog steeds geregeld nieuwe afdelingen en daar moet veel voor gebeuren: e-mailadressen en webpagina's aanmaken, administratie verwerken... Daar zorg jij allemaal voor!

- Adressenbestandbeheer: het leden- en adressenbestand van de Fietsersbond verandert waar je bij staat! Jij bent dé m/v die zorgt voor een totale up-to-date-toestand: adreswijzigingen en andere zaken in het ledenbestand invoeren, lijsten uittypen, …

- Foto archief: Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Om onze weg te vinden in de vele foto’s die we al verzamelden, zoeken we iemand die er samen met ons structuur in aanbrengt en de foto’s ordent. Nog beter, je gaat mee op zoek naar nieuwe (rechtenvrije) foto’s en misschien trek je er zelf wel graag?  

- Effect van onze communicatie: Wat is het effect van onze Facebook posts? Hoeveel mensen lazen onze nieuwsbrief? Hoe scoren we op twitter? Jij verzamelt de cijfertjes die voor ons van onschatbare waarde zijn. Je hoeft zeker geen data-analyst te zijn! 

- In de media: De Fietsersbond komt vaak in de krant, op radio of tv. Om het overzicht te bewaren zoeken we iemand die deze artikels, video’s, … kan verzamelen 

- Materiaalmeester: Onze vrijwilligers organiseren heel wat activiteiten, om dat in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar iemand die het overzicht bewaakt over al het (uitgeleende) materiaal en die nieuw materiaal ontwikkelt.

- Huis m/v: dat van die planten was geen grap. We zijn met weinig en we willen ons vooral focussen op onze kerntaken. We rekenen dus ook op jou om ons kantoor te helpen op orde te houden: de afwasmachine leeghalen, afval naar de container brengen, planten water geven, …

Dit alles is ook aanpasbaar aan jouw interesses en talenten. Laat ons gerust weten wat jij graag binnen onze organisatie zou willen betekenen en dan bekijken wij wat er mogelijk is.

Interesse?

Stuur een mailtje naar sarah.beurms@fietsersbond.be 
Meer informatie: 02 502 68 51