Meldpunt

23/07/2021 - Oost-Vlaanderen - Deinze

Zit je met knelpunten die je wil aankaarten? Fiets je aan tegen kapotte fietsinfrastructuur? Heb je een suggestie of idee? Heb je www.meldpuntfietspaden.be al geprobeerd zonder resultaat? De fietsersbond Deinze zorgt dat jij als fietser maximaal wordt verdedigd. Wij hebben geen andere belangen. Wij komen op voor àlle fietsende Deinzenaars, want fietsstad Deinze verdient een sterke afdeling van de Fietsersbond. Aarzel dus niet om contact op te nemen. Wij zorgen dat de onderwerpen meteen op het juiste bestuursniveau behandeld wordt. We houden je sowieso op de hoogte.
Voor alles wat betreft de infrastructuur waar de gemeente wegbeheerder is, probeert de Deinse afdeling van de Fietsersbond meldingen en klachten op de Verkeerscommissie behandeld te krijgen.
Om het overleg nog vlotter te laten verlopen, hebben we sinds kort ook een apart overleg met het gemeentebestuur opgestart waar enkel fiets-gerelateerde onderwerpen worden besproken. Ook naar de andere wegbeheerders zoals het Agentschap Wegen&Verkeer willen we rechtstreeks overleg afdwingen. Dus hoe meer meldingen en feedback we van jullie fietsers ontvangen, hoe sterker we staan.

Stuur ons een mail via 'contact@fietsersbonddeinze.be' en je ontvangt binnen enkele dagen een antwoord. Je kan ons ook bellen op ons telefoonnummer.