Uitdagingen en werven van de Fietsersbond

26/02/2024 - Algemeen

2024 is, naast een belangrijk verkiezingsjaar, ook een kanteljaar voor de Fietsersbond, op verschillende vlakken.

Uitdagingen en werven van de Fietsersbond

De medewerkers van het secretariaat van de Fietsersbond zijn gewend om steeds inventief te werk te gaan bij het realiseren van de verschillende projecten. Voor de over het algemeen, slechts beperkte middelen worden creatieve oplossingen gezocht om toch tot innovatieve resultaten te komen. In de loop van 2023 werden heel wat operationele en structurele aanpassingen die reeds lang nodig waren, aangevat. Het gaat hier over grote aanpassingen aan het online leden beheersysteem, verschillende webtoepassingen, waaronder de website en online betalingssystemen en interne beheer tools om efficiënt en professioneel samen te werken. In 2024 zullen die worden verdergezet, naast de andere projecten en uitdagingen. 

Verbetering in zicht

Door verschillende personeelswissels de afgelopen periode, een tekort aan capaciteit om dit op te vangen en door onvoorziene omstandigheden, hinken we momenteel op één been en kunnen we niet de service bieden die we willen. 

Er wordt hard gewerkt aan definitieve oplossingen die al lange tijd aanslepen en die er in de toekomst zullen voor zorgen dat de dienstverlening van de Fietsersbond drastisch verbetert. De problemen zorgen onder meer concreet voor een vertraging op de communicatie over lidmaatschappen en dat de implementatie van verschillende webtoepassingen en online diensten nog niet is gebeurd.

Begrip

De Fietsersbond vindt transparant en open communicatie belangrijk. We vragen begrip voor deze omstandigheden en nog wat geduld om deze situatie recht te trekken. We houden ons eraan om over de vorderingen ook consequent te blijven communiceren in de toekomst.