Goed Gezien!

In de handleiding vinden lesgevers uitgebreide informatie terug om kinderen veilig fiets- en stapgedrag in de buurt van vrachtwagens aan te leren. De theorie rond de dode hoek is vaak abstract voor kinderen, maar met de juiste methodiek en pedagogische hulpmiddelen kan je de problematiek toch zeer begrijpelijk voorstellen. In de handleiding kan je als lesgever niet alleen lezen hoe je een boeiende theorieles over de dode hoek geeft, je vindt er ook alle instructies terug om een leerrijke praktijkles rond een echte vrachtwagen op te zetten.

Handleiding voor de lesgever

In de handleiding vinden lesgevers uitgebreide informatie terug om kinderen veilig fiets- en stapgedrag in de buurt van vrachtwagens aan te leren. De theorie rond de dode hoek is vaak abstract voor kinderen, maar met de juiste methodiek en pedagogische hulpmiddelen kan je de problematiek toch zeer begrijpelijk voorstellen.

In de handleiding kan je als lesgever niet alleen lezen hoe je een boeiende theorieles over de dode hoek geeft, je vindt er ook alle instructies terug om een leerrijke praktijkles rond een echte vrachtwagen op te zetten.

€ 0 PDF-pictogram Aanleveren van webdesign - best practices.pdf

Subthema

Fluohesjes Verlichting