Bike for Life

Fiets met je ❤️ tijdens Bike for Life, de solidaire fietscampagne van de Fietsersbond van 1 t.e.m. 31 oktober.

Ambassadeur en weerman Bram Verbruggen daagt je uit om je in te schrijven en zo vaak mogelijk te fietsen. Elke fietsrit telt, een rit naar het werk, naar de bakker, naar school, ter ontspanning of een sportieve rit. Per rit doneer jij en/of je werkgever een bedrag voor het goede doel 'Een fiets voor iedereen', het project van de Fietsersbond vzw dat kwetsbare mensen verder helpt met een fiets(oplossing). Samen maken we fietsen mogelijk voor iedereen.

In 2022 fietsten 4.400 Bike for Life-deelnemers samen 47.000 ritten, goed voor €52.925. 51 werkgevers fietsten mee met hun personeel.

Dit jaar gaan we voor 100.000 solidaire fietsritten tegen vervoersarmoede! Weerman Bram Verbruggen fietst als Bike for Life-ambassadeur op kop. Trap mee met je hart in het grootste peloton van Vlaanderen!

Fiets mee met je werkgever

Neem deel aan Bike for Life met je organisatie of bedrijf. Jouw werkgever schenkt per fietsrit naar en van het werk een bedrag naar keuze. Als werkgever kan je een maximum bedrag instellen, ontvang je digitaal promomateriaal en kan je de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk te fietsen met alle collega's in oktober. Via een online platform kan je als werkgever de fietsprestaties van je personeel volgen. Meer info en inschrijven als werkgever via www.bikeforlife.be.

Individuele deelname

  • Schrijf gratis in vanaf 20 juni.
  • Kies het bedrag dat je per rit willen doneren. Je kan vrienden, familie of collega's vragen om je ritten te sponsoren.
  • Alle ritten tellen mee: een ritje naar de bakker, naar school, naar het werk, naar de sportclub, sportieve en vrijetijdsritten, …

Bike for Life

Bike for Life fietst in oktober tegen vervoersarmoede