Een fietsenmaker waar je maar wil

Thuis of op het werk

Vind je het ook zo vervelend om je kapotte fiets naar de fietsenmaker te brengen? Want hoe geraak je terug thuis? En vooral: hoe lang moet je je dierbare fiets dan missen? Met een mobiele fietshersteller heb je daar allemaal geen last van. Hij of zij komt aan huis, op afspraak, en herstelt ter plaatse je fiets! Je kan uiteraard ook op je werk afspreken of waar je maar wil!

Mobiele fietsherstellers:

Pech onderweg

Krijg je plots een platte band, breekt je ketting of heb je een andere panne onderweg? Met een fietsbijstandsverzekering ben je zeker dat je toch nog op je bestemming geraakt. Er komt een hersteller naar je toe die je fiets zo mogelijk meteen repareert. Als dat niet lukt, brengt hij je met fiets en al naar waar je wil.

Fietsbijstandsverzekeringen met korting voor Fietsersbondleden:

Aan een station

Fietspunten bieden kleine herstellingen aan treinreizigers met fietspech, zodat je alsnog thuis, op het werk of naar school geraakt. Als ze het niet onmiddellijk kunnen herstellen, kan je goedkoop een vervangfiets huren.

Fietspunten bieden trouwens sowieso fietsverhuur aan en onderhouden ook de stallingen aan het station. Sommigen doen nog meer en organiseren bijvoorbeeld tweedehandsmarkten en herstelcursussen.

Fietspunten: waar en wat doen ze?