Cadeautips voor de fietsers in je leven

16/12/2022 - Algemeen

Betekent december voor jou vooral cadeaustress? Geen zorgen, de Fietsersbond geeft je graag wat wind in de rug in je zoektocht naar de leukste fietscadeautjes.

Voor elke fietser wat wils

 

1. Voor de fietsers die denken dat het beter kan:Fietsersbondleden steunen de enige organisatie die de belangen van fietsers behartigt. We zijn actief in meer dan 117 lokale afdelingen, maar zijn ook in gesprek met overheden op hogere niveaus. Samen ijveren we voor betere omstandigheden voor álle soorten fietsers op het fietspad. Met een cadeaulidmaatschap van de Fietsersbond maak je van je vriend.in een fietskameraad!  En voor €42 voor een jaar blijft dit cadeautje maar geven, want als lid genieten ze nog van tal van andere voordelen.

2. Voor de klussers met avontuur in hun fietsbenen:Een bouwplan inclusief instructie-video voor hun eigen fietscamper-kar, €5,70. Heb je dan nog budget over? Overweeg dan om er een cadeaubon voor een Slowby bij te geven. Vanaf €35 per volwassene per dag maken ze een reis-op-maat voor fietsers, zodat de klusser de camper volgend jaar meteen in gebruik kan nemen.

3. Voor je fietsenmakers die fietsen in orde houden:Een leuk kaartje,€2,75, om ze te bedanken voor al hun goede zorgen en toewijding aan jouw stalen ros.
 

4. Voor de goed-geïnformeerde fietsersHet Recht van de Snelste

In dit boek, €22, gaan journalist Thalia Verkade en wetenschapper Marco te Brömmelstroet op zoek naar een antwoord op die ene belangrijke vraag: van wie is de straat? Want hoe we ons verplaatsen heeft enorme invloed op de inrichting van onze straten, onze steden én onze samenleving.

Het eBook of luisterboek kun je nu met 25% korting bestellen! Zie het als ons eindejaarscadeautje aan jou! Gebruik de code FIETSERSBOND25 bij het afrekenen van je eBook of luisterboek.
 

5. Voor de kleine fietsersEen vrolijk boek, €9,95, over een kind op de fiets. In haar warme rode jasje fietst Fiep vrolijk langs het pad. Door het bos, langs bomen, dieren, naar de winkels in de stad.

Bonustip: Voor de puberende fietsersEerder op zoek naar een cadeautje voor een tiener? Met een kwalitatief setje oplaadbare lampjes en deze kekke reflecterende stickers, €6,99, blijven ze blits én verlicht doorfietsen, ook al is het nog zo donker.